Ajokortillinen siivooja Helsinkiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Etsimme asiakkaallemme siivoojaa työskentelemään pääkaupunkiseudulla pääasiassa Helsingissä (joskus Espoo & Vantaa) erilaisissa kohteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mieluiten mahdollisimman pian syys-lokakuussa 2020.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa toimistosiivous ja rappusiivous. Halutessasi voit tehdä myös yksityiskotien kotisiivousta. Työtunteja on täydet määrät eli n. 37-40h viikossa. Hakijan toiveesta riippuen tarjolla on määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa imurointia, lattioiden ja rappujen pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä kuten roskakorien tyhjentämistä. Siivoamiseen käytetään Ecolabel tuotteita. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-17 välillä. Voit pääasiassa päättää itse työajoistasi liukuvasti tällä välillä, mutta tietyissä toimistoissa työ täytyy tehdä ennen kello kahdeksaa (8) aamulla tai klo 16 jälkeen iltapäivällä (eli silloin, kun toimistotyöntekijät eivät ole paikalla). Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti, välillä pareittain.

Hakijalta toivomme:

Toivomme hakijalta vähintään noin 2 vuoden kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi hakijalla tulee olla B-ajokortti. Jos sinulla on oma auto, on se iso plussa, mutta tarvittaessa asiakasyritykseltämme saa auton käyttöön, jotta kohteiden välillä liikkuminen on sujuvaa.

Koska töitä tehdään toisinaan pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Toivomme hakijalta myös suomen kielen taitoa. Koska rappujen siivous on suhteellisen liikunnallista työtä, niin toivomme sinulta normaalia fyysistä kuntoa.

Toivomme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Kaikenlainen aiempi kokemus erityisesti rappujen ja toimistojen siivouksesta on toivottavaa. Kotisiivouskokemus ja ikkunanpesutaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat toimistoista rappuihin ja jopa koteihin. Työsuhde on joko määräaikainen tai vakituinen (eli toistaiseksi voimassa oleva). Saat työn aloittaessasi hyvän perehdytyksen ja asianmukaiset siivousvälineet käyttöösi.

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa: 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp).

ellen.book@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot