Ajokortillinen siivooja, Coast Services Oy (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Asiakkaamme Coast Services on Pirkanmaan alueella toimiva siivousyritys, joka tarjoaa monipuolisia siivouspalvelujaan vaihteleviin kohteisiin laadukkaasti ja ammattitaidolla. Yritykseltä luonnistuvat niin toimitila- ja kotisiivoukset kuin remontti- ja rakennussiivouksetkin. Yrityksen kotipaikka on Kangasala, mutta siivouskohteet sijaitsevat koko Pirkanmaan alueella. 

Etsimme heille nyt 

AJOKORTILLISTA SIIVOOJAA

monipuolisiin siivouskohteisiin. 

Etsimämme henkilö on luotettava ja omatoiminen, hyvällä fyysisellä kunnolla varustettu tekijä. Toivomme aikaisempaa siivouskokemusta, sillä kohteissa tehdään töitä itsenäisesti. Kokemustakin tärkeämpää on kuitenkin reipas asenne työntekoa kohtaan!

Kohteet voivat vaihdella remonttisiivouksista koti- ja toimistosiivouksiin. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä, sillä siivouskohteet sijaitsevat Kangasalan ja Tampereen lisäksi ympäri Pirkanmaata. Sinulta tulee löytyä myös työturvallisuuskortti. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa.

Viikoittaiset työtunnit vaihtelevat tarpeen mukaan. Kyseessä on keikkaluontoinen vuokratyösuhde, palkkaus alan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmi, p. 044 740 4503. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254894
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pertti Nurmi (pertti.nurmi (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4503
  • Sijainti: Kangasala, Pirkanmaa, Tampere