(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen postittaja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Etsimme ammattilaistiimiimme

 

AJOKORTILLISTA POSTITTAJAA

 

Minkälainen työ? Kyseessä on määräaikainen, kokoaikainen työsuhde 28.2.2020 asti. Tehtävä sisältää postitustöitä Helsingissä sijaitsevan asiakaskohteemme postituksessa ja postin kuljettamista pakettiautolla pääkaupunkiseudulla.Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin toimistoaikoina.

Ketä etsimme? Olet asiakaspalveluhenkinen ja toimit sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa. Sinulta löytyy hyvä fyysinen kunto ja oma-aloitteisuutta. Tehtävä pitää sisällään asiakaspalvelutilanteita laidasta laitaan, joten tehtävä edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Mitä tarjoamme sinulle? L&T:llä sinun on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto sairaanhoitopalveluineen ja kattava sairauskassa. Tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi heti nettisivujemme kautta 27.10. mennessä. Älä kuitenkaan suotta aikaile, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme valmiit lyömään kättä päälle nohevan tekijän löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään?  Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.