(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen porrassiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Nautitko vaihtelevasta, liikkuvasta ja itsenäisestä työstä? Tule meille

 

KIERTÄVÄKSI PORRASSIIVOOJAKSI

 

Minkälainen työ? Pääset porrassiivoustiimimme luottopakiksi, joka rientää paikalle esimerkiksi toisen työntekijän sairastuessa. Siivoat asuinkiinteistöjen yhteisiä tiloja, eli käytävät, portaat ja muut tilat kuten pesulat ja saunat. Vaikka asiakaskohteet vaihtelevatkin tilanteen mukaisesti, kyseessä on kokoaikainen tehtävä ja työajat ovat säännölliset ma-pe klo 8-16. Työskentelet pääosin asiakaskohteissa Helsingissä ja Vantaalla, mutta välillä töitä on myös ympäryskunnissa. Asiakaskohteisiin kuljet kätevästi firman autolla pääkonttoriltamme Pitäjänmäestä, aivan Valimon juna-aseman kupeesta.

 

Ketä etsimme? Tehtävään sopii reipas ja oma-aloitteinen tekijä, joka haluaa tehdä liikkuvaa työtä. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta ja halua tehdä itsenäistä työtä. Tehtävässä kuljet asiakaskohteisiin firman autolla, eli B-ajokortti on tehtävässä ehdoton edellytys.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle hyvän työporukan ja vakityön, joka pitää sinut liikkeessä! Tarjoamme sinulle myös ison talon kaikki henkilöstöedut tavallista laajemmasta työterveyshuollosta henkilökuntakerhoihin. Tuemme myös mielellämme sinun oman osaamisesi kehittymistä ja urapolun rakentamista.

  

Oletko hakemamme luottopakki? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa viipymättä nettisivujemme kautta! Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet löydämme. Vai jäitkö vielä miettimään jotakin? Tutustu meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähetä kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain verkkosivujemme kautta.