Ajokortillinen palvelutyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Nautitko vaihtelevasta, liikkuvasta ja itsenäisestä työstä, jossa olet työkavereidesi ja asiakkaiden arjen super sankari?  Meillä on sulle mahtipesti! Tule meille

 

Kiertäväksi PALVELUTYÖNTEKIJÄKSI

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Pääkaupunkiseudulle. Pääset huipputiimiin luottopakiksi, joka koppaa karanneet mopit, eli siivoaa sen kohteen, joka tekijää kulloinkin kaipaa. Tehtäviisi kuuluvat myös laadunvarmistus sekä siivousvälineiden kuljetus kohteesta toiseen. Tarvittaessa ohjeistat ja perehdytät uusia työntekijöitä. Tunnet alueesi, kuin omat taskusi ja osaat ottaa ohjat käsiin! Työaikasi sijoittuvat ma-pe klo. 6-22 välille. Työvuorot ovat yleensä klo. 6-14 tai klo. 14-22, mutta toivomme sinulta joustavuutta myös viikonlopputyöhön, mikäli tilanne niin vaatii - me joustamme kyllä takaisin! :)

 

Palkkaus on Kipa TES PL 4 mukainen, eli 11,76€/h (noin. 1893€/kk). Iltatyöstä saat tietenkin lisät klo. 18 jälkeen. 

 

Toivomme sinulta aiempaa siivouskokemusta tai koulutustaustaa. Tämä helpottaa hyvin paljon työskentelyä, sillä työpäivän aikana voi olla hyvin erilaisia kohteita. Työ sopii ehdottomasti sellaiselle, joka tykkää ailahtelevasta elämäntyylistä, joten olethan mukautuva vaihteleviin työaikoihin. Arvostamme myös jämptiä ja reipasta työotetta, sekä positiivista asiakaspalveluasennetta. Työ on myös hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Osa kohteista on saavutettavissa parhaiten autolla, eli B-ajokortti auttaa sinua työmatkojen taittamisessa.

 

Tarjoamme sinulle hyvän työporukan ja vakityön, joka pitää sinut liikkeessä. Ei ole ihmistä luotu istumaan, nappaa siis tästä työ joka auttaa sinua pysymään kunnossa! Tarjoamme sinulle myös ison talon kaikki henkilöstöedut tavallista laajemmasta työterveyshuollosta henkilökuntakerhoihin, liikunta- ja kulttuuriseteleihin ja leffalippuihin saakka. Tuemme myös mielellämme sinun oman osaamisesi kehittymistä ja urapolun rakentamista - katso esimerkiksi Katarzynan uratarina Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=2lIA3PxSwo8&list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9&index=5&t=0s

  

Oletko hakemamme palvelutyöntekijä? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa viipymättä! Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet löydämme.

 

Vai jäitkö vielä miettimään jotakin? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi tai olla kohteen Palvelumestariin Anetteen yhteydessä puh. 0504728287. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain verkkosivujemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338552
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anette L&T (offre32448655.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki