Ajokortillinen palvelutyöntekijä kokoaikatyöhön
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Tehtävämme on pistää kaikki ihmisen tuottama uudelleen käyttöön. Kenties joskus vielä avaruudestakin. Mutta juuri nyt meillä on runsaasti avoimia työtehtäviä maapallolla. Etsimmekin nyt vahvistusta aktiiviseen tiimiimme Hyvinkään alueelle. Tule meille

 

REIPASTA PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

 

liikkuvaan ja aktiiviseen työhön. Kiertävänä palvelutyöntekijänä tehtäväsi on kopata vapaat mopit ja siivouskoneet, eli siivota ne kohteet, jotka kunakin päivänä kaipaavat tekijää Hyvinkään alueella - toisin sanoen, toimit arkemme sankarina. Huolehdit asiakkaidemme tilojen puhtaudesta, siivoojien opastuksesta sekä olet mukana perussiivouskeikoilla. Tehtävä sopii mainiosti vastuuntuntoiselle ja haasteista pitävälle henkilölle. Työpäivistä ei askeleet jää vähälle, joten hakemamme tyyppi nauttii aktiivisesta työstä. Kohteina on mm. asuin- ja liikekiinteistöjä, teollisuutta sekä sotekohteita. Ratsuna sinulla tulisi olla säästä riippumaton menopeli, jotta saat työauton noukittua varikolta.

 

Töitä tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo. 6-14, mutta satunnaisia iltavuoroja sekä viikonloppukeikkojakin voi olla. Odotamme valittavalta henkilöltä B-ajokorttia sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Mikäli työturvallisuuskortti kuitenkin uupuu, voimme mahdollisesti kouluttaa sinut. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES PL 3, eli euroissa 11,57€/h (n. 1863€/kk ilman vähennyksiä). Työt pääset aloittamaan vaikka heti!


Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, jotta pystyt hoitamaan vaihtelevat kohteet moitteettomasti. Tai mikäli olet vasta-alkaja alalla, kerro hakemuksessasi tarkkaan, millä perusteella pystyisit olemaan luottopakkimme. Kiertävän palvelutyöntekijän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat joustavuus, huolellisuus ja ystävällisyys - näillä takuusti menestyt! Mukautumiskyky vaihteleviin tilanteisiin ja into uudenoppimisesta ovat ehdottomasti eduksesi. Jotta pystyt kommunikoimaan niin asiakkaiden kuin työkavereiden kanssa, olisi hyvä, että hallitset suomen- ja englannin kielet. Jos haluat oikein repäistä, niin tämä voisi olla tilaisuutesi kouluttautua työn ohella mm. oppisopimuskoulutuksella laitoshuoltajaksi - me tuemme sinua siinä!

 

Me haluamme puolestamme tarjota sinulle monipuolisen ja liikkuvan työn sekä huolellisen perehdytyksen tehtäviisi. Esimiehesi tukee sinua arkipäiväisessä työssäsi ja saat käyttöösi modernit koneet sekä laitteet, jotka ovat apunasi työnteossa. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Henkilöstömme nauttii huikeista eduista, kuten edullisista kuntosalijäsenyyksistä, hieronnoista ja kuntoutusohjelmista. Lisäksi pääset henkilökuntakerhon kautta käsiksi leffalippuihin, sekä liikunta- ja kulttuuriseteleihin. Ennen kaikkea, pääset osaksi vastuullista yritystä, joka tekee töitä paremman huomisen eteen. 

 

Älä aikaile hakemuksen lähettämisessä, sillä paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498991
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Hyvinkää