(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen palvelutyöntekijä Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Tule meidän remmiin mukaan!  

 

L&T:llä pidetään huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Etsimme L&T: n remmiin ihka omaa LUOTTOPAKKIA karanneiden moppien koppaamiseen! Tule meille 

 

KIERTELEVÄKSI PALVELUTYÖNTEKIJÄKSI

 

Hyvinkään alueelle! Hyvinkään luottopakkina työtehtäviä on myös Nurmijärven ja Rajamäen alueilla. Vastuullesi kuuluu pääasiassa kopata karanneet mopit, eli siivota ne kohteet, jotka kunakin päivänä kaipaavat tekijää alueellasi.  Huolehdit asiakkaamme tilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi myös kiinteistön energiatehokkuudesta. Kohteita on laidasta laitaan päiväkodista-hoiva-kohteisiin, joten työn monipuolisuus on taattua! Sinulla voi olla myös muita tehtäviä, esimerkiksi tavaroiden kuskausta kohteiden välillä. Menopeliksi saat käyttöösi työauton, joten voimassaoleva B-luokan ajokortti tulisi löytyä takataskusta. Töitä tehdään ma-pe klo. 6-20 välillä, vaihtelevilla työtunneilla. Työtä on tosin toistaiseksi sen verran paljon, että saat lähes varmasti täydet tunnit kasaan! Hyville tekijöille tarjoamme mielellämme vakiotunnit, mikäli mahdollista. Työt pääset aloittamaan vaikka heti!

 

Emme suinkaan odota 50-vuoden työkokemusta ja viittä tutkintoa! Pärjätäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

 

1. Aikaisempaa siivouskokemusta, jotta pystyt hoitamaan vaihtelevat kohteet moitteettomasti. Siivouksen aseptiikan ja perusmenetelmien hallitseminen on iso plussa.

2. Kiertävän siivooja tärkeimpiä ominaisuuksia ovat joustavuus, huolellisuus ja ystävällisyys - näillä takuusti menestyt!

3. M U K A U T U M I S KY K Y Ä vaihteleviin tilanteisiin ja into uudenoppimisesta ovat ehdottomasti eduksesi. Päiväsi voi sisältää erilaisia tehtäviä ja tilanteet voivat muuttua hetkessä.

4. Jotta pärjäät tehtävässä, sinulla tulee olla hyvä suomen kielen taito. (Please note: this position requires average level Finnish skills.) Tämä on tärkeää työturvallisuuden ja asiakaspalvelun kannalta.

5. Työturvallisuuskortista on sinulla etua, mutta perehdytämme sinut siihen, mikäli sitä ei omasta takaa löydy.

 

Toki tästä työstä maksetaan palkkaa! Mutta sen lisäksi tarjoamme paljon muutakin:

 

Ensinnäkin, saat jalkasi suuren ja arvostetun Kiertotalousyrityksen oven väliin. Miksi tämä on sitten tärkeää? 1.) Voit päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun uudistetussa siivouksen organisaatiossa 2.) Saat ison yrityksen tuoman turvan ja vakuuden 3.) Pääset oppimaan alan edelläkävijältä, sillä olemmehan Huomisella töissä!

 

Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea MAHDOLLISUUKSIA uraelämässä! 

 

VOISITKO SINÄ OLLA MEIDÄN UUSI TIIMILÄINEN?

 

Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan hakulomakkeella, sillä täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä! Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, voit osoittaa ne meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Kerrothan viestissä myös tehtävän viisinumeroisen koodin, joka löytyy otsikon vierestä linkin takaa. Huomaathan, että varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.