(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen palvelutyöntekijä Hyvinkäälle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa! Haluamme sinut mukaan remmiin! Hae meille
 
PALVELUTYÖNTEKIJÄKSI HYVINKÄÄLLE!
 
Tarjoamme sinulle työn, jossa päivät ovat vaihtelevia ja työympäristöt erilaisia. Pidämme huolta työntekijöistämme, jonka takia käytössäsi on yrityksen kaikki kattavat edut, kuten laaja työterveyshuolto ja kuntosalietuja. Tehtäväsi on kopata kaikki karanneet pallot, eli ottaa haltuun kohteet Hyvinkään alueella, joissa kulloinkin kaivataan tekijää. Tästä syystä B-ajokortti on käytännössä pakollinen työtehtävien hoitamiseen. Työajat ovat vaihtelevia, joten olethan luonteeltasi mukautuvainen muuttuviin tilanteisiin. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan TES: n mukainen PL 3, eli 11,20e/h (n. 1803€/kk).

 

Mitäs sitten palvelutyöntekijä oikein tekee?

 

L&T:llä palvelutyöntekijä on S i i v o o j a 2.0, eli henkilö jolla pysyy moppi hyppysissä, sekä kykenee huolehtimaan ruokahuollon tehtävistä, mikäli tilanne niin vaatii. Kohtaat työssäsi myös asiakkaita, joten hymyileväinen olemus olisi myös tärkeää. Emme suinkaan odota seuraavaa Gordon Ramsayta heilumaan hienojen annosten kanssa, vaan käsittelemäsi ruoat tulevat lähestulkoon valmiina käsiteltäväksi. 
 
Arvostamme aiempaa siivousalan taikka ravintola-alan kokemusta, mutta tarjoamme kyllä perehdytyksen tehtävään. Kyseessä on vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita sisältävä työ, joten toivomme sinulta suomen kielen riittävää taitoa. Kokemus siivouskoneista ja hygieniapassista katsotaan eduksi.  Odotamme sinulta ehdottomasti ennakkoluulotonta asennetta ja positiivista suhtautumista työhön! Jotta voit suoriutua tehtävästä olisi tärkeää, että puhuisit edes jonkun verran suomen kieltä, sekä englantia.

 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön, tsemppaavan esimiehen ja vastuullisen työn L&T:llä.  Jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tuemme sinua mielellämme urallasi, mikäli vaativammat työtehtävät kiinnostavat tai kenties oppisopimuskoulutus. Käytössäsi ovat myös Ison talon edut, kuten kuntosalialennukset, sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.


Mikäli kolahti kohdilleen, ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä. 😊 Jos hampaan kolossa on kuitenkin vielä jokin kysymys, voit osoittaa sen mieluusti tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi