(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen monikohdesiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsitkö liikkuvaa ja itsenäistä sisätyötä? Meillä sitä on tarjolla! Etsimme ammattilaistiimiimme sopivaa

 

MONIKOHDESIIVOOJAA

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Vihdin ja Nummelan alueelle. Tässä tehtävässä huolehdit asiakaskohteidemme siisteydestä ja puhtaudesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Siirryt kohteesta toiseen autolla eli pääset joka päivä maisemakierrokselle. Työaikasi vaihtelevat päivästä toiseen. Työtunteja kertyy viikossa noin 20. 

 

Etsimme tehtävään reipasta siivoojaa, jolla on jo mieluiten taustalla siivouskokemusta. Työhön on kuitenkin mahdollista oppiakin - varsinkin jos asenne työtä kohtaan on oppimishaluinen ja reipas. Kohteet ovat terveydenhuollon kohteita, joten huolellisuus ja tarkka työote tulevat tarpeen! B-ajokortti on tässä tehtävässä välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn osana hyvää työporukkaa. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja pidämme huolta hyvinvoinnistasi sekä työajalla että sen ulkopuolella. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös monipuolisia uramahdollisuuksia - tule siis meille rakentamaan urapolku juuri sinua itseäsi kiinnostavaan suuntaan!

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi