(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen monikohdesiivooja PKS-alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Oletko luonteeltasi aktiivinen ja tykkäät, että päiväsi ovat hyvin vaihtelevia? Tässä olisi oiva tilaisuus, sillä etsimme Pääkaupunkiseudulle ajokortillista

 

MONIKOHDESIIVOOJAA 

meidän LUOTTOPAKIKSI! Kohteesi tulevat sijaitsemaan Vihdin, Espoon, Vantaan ja Tuusulan alueilla. Tässä tehtävässä työskentelet eri kohteissa ympäri pääkaupunkiseutua, positiivisella asenteella! Olemme tositarkoituksella liikenteessä, eli kyse on kokoaikaisesta pestistä 37,5h/vko. Työtunnit vaihtelevat aamusta-iltaan klo. 6-22 välillä. Työt pääsee aloittamaan heti! Palkkaus tehtävässä on Kiinteistöpalvelualojen PL 3 mukainen eli 11,20€/h, sekä mahdolliset iltalisät. 

 

Tehtävästä suoriutuaksesi:

 

olet luonteeltasi pelkäämätön uusia tilanteita kohtaan ja osaat toimia itseohjautuvasti. Olet luotettava ja pystyt myös joustamaan tilanteen niin vaatiessa. Sinulla on mielellään jo siivousalan kokemusta ja taskustasi löytyy vähintään B-luokan ajokortti. Ennen kaikkea positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan on tärkeä valttikortti, sillä työsi tuloksella on oikeasti merkitystä!

 

Tarjoamme sinulle:

itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen kokoaikatyön - osana hyvää työporukkaa. Esimiehesi tukee sinua päivittäin, kuin myös laadukkaat ja nykyaikaiset työvälineet. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.  Suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia, jos esimerkiksi kouluttautuminen taikka vaativammat tehtävät kiinnostavat.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi nopeasti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi