(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen loppusiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille aktiivista ja omatoimista

AJOKORTILLISTA LOPPUSIIVOOJAA.

Siivottavat kohteet ovat saneerattuja asuntoja Pirkanmaan alueella. Edellytämme hakijalta ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämättömyys.

Etsimämme henkilö on luotettava ja yhteistyötaitoinen tekijä, jolta edellytetään tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aikaisempaa siivouskokemusta ei vaadita, sillä työhön annetaan kattava perehdytys. Toivomme henkilöltä ennen kaikkea motivoitunutta ja reipasta asennetta. Työ edellyttää lisäksi suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Työaika sijoittuu arkisin klo 7-16 välille. Töitä on tarjolla projektiluonteisesti 25-37,5 h/vko, yhden siivousprojektin kesto n. 1-2 kuukautta. Hyvällä tekijällä on tässä mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae paikkaa osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Työt alkavat pikaisella aikataululla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 aikavälillä henkilöstökonsultti Elisa Häkli, p. 044 740 4502.