(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen loppusiivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt kokoaikaista

AJOKORTILLISTA LOPPUSIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, huolellisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme joustavaa, yhteistyötaitoista ja työhönsä sitoutunutta työntekijää.
 
Työtehtävät sisältävät mm. peruspesuja remontti- ja  porrassiivouskohteissa Pirkanmaan alueella. Tarjoamme valittavalle henkilölle kattavan perehdytyksen sekä  mukavan työn hyvässä porukassa. Töitä on tarjolla arkisin 37,5 h/vk ja tässä on hyvälle tekijälle erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi! 

Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön. Aiempi kokemus siivoustöistä katsotaan tehtävässä eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian linkistä https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=187. Paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.