(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen loppusiivooja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Asiakkaamme on tamperelainen monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt kokoaikaista

AJOKORTILLISTA LOPPUSIIVOOJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytämme valittavalta henkilöltä erityistä luotettavuutta, huolellisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme joustavaa, yhteistyötaitoista ja työhönsä sitoutunutta työntekijää.
 
Työtehtävät sisältävät mm. peruspesuja remontti- ja  porrassiivoskohteissa Pirkanmaan alueella. Tarjoamme valittavalle henkilölle kattavan perehdytyksen sekä  mukavan työn hyvässä porukassa. Töitä on tarjolla arkisin 37,5 h/vko ja tässä on hyvälle tekijälle erinomainen mahdollisuus päästä asiakkaamme omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi! 

Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä B-ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämätön. Aiempi kokemus siivoustöistä katsotaan tehtävässä eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.