Ajokortillinen kiertävä siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

L&T:llä rakennetaan parempaa huomista! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tervetuloa remmiin!

 

Etsimme L&T:n remmiin ihka omaa Kiertävää Luottopakkia siivoustehtäviin! Haemme

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA 

 

Helsingin alueelle osa-aikaiseen ja vakituiseen työhön. Helsingin kiertävänä siivoojana tehtäväsi on siivota ne kohteet, jotka kunakin päivänä kaipaavat tekijää alueellasi. Huolehdit asiakkaamme tilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja omalta osaltasi myös kiinteistön energiatehokkuudesta. Kohteita on laidasta laitaan teollisuudesta myymälöihin ja terveydenhuollon kohteisiin. Takaamme siis, että työsi on taatusti vaihtelevaa. Työtä tehdään ma-pe ja tyypillisesti työpäivät alkavat klo. 6.00. Ajoittain saattaa olla myös myöhäisempiä vuoroja. Työtunteja on 25h/vko, mutta mikäli intoa löytyy, niin sinulla on mahdollisuus tehdä enemmänkin tunteja myöhemmin.  Palkat L&T: llä noudattava kiinteistöpalvelualan TESiä. Tässä tehtävässä palkkaluokka 3 eli 11,57€/h.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, jotta pystyt hoitamaan vaihtelevat kohteet laadukkaasti. Siivouksen aseptiikan ja perusmenetelmien hallitseminen on iso plussa! Lisäksi tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat joustavuus, huolellisuus ja ystävällisyys - näillä taatusti menestyt! Mukautumiskyky vaihteleviin tilanteisiin ja into uudenoppimisesta kuuluvat vakiokalustoosi. Jotta pärjäät tehtävässä olisi hyvä, että hallitset suomen kielen jollain tasolla. Englannin kielen taidostakin on etua. Niin, ja jotta liikkuminen sujuu sulavasti, tulisi sinulla olla voimassaoleva B-ajokortti takataskussa. 

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan juuri sinunlaisen urapolun isossa kiertotalousfirmassa, jossa on juuri uudistettu siivouksen organisaatio. Esimiehenäsi tulee toimimaan uudessa roolissa Palvelumestari, joka on valittu tehtäväänsä nimenomaan lähiesimiestaitojensa takia. Tavoitteisiimme kuuluu 2020-luvulla panostaa entistä enemmän siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja kokevat saavansa tarvitsemansa tuen esimieheltään. Ja toki meillä on myös normaalia kattavampi työterveyshuolto, etuja terveys- ja hyvinvointipalveluista, henkilöstökerhoja ja ennen kaikkea mahdollisuuksia uraelämässä! 

 

Joko sormien tekisi mieli hiipiä kohti HAE- painiketta? Älä aikaile, vaan hae paikkaa oheisen linkin kautta! Luemme hakemuksia jo hakuaikana ja nappaamme sopivan tyypin palkkalistoillemme heti kun hänet löydämme!

 

Mikäli kysymyksiä heräsi, voit osoittaa ne tänne rekry(at)lassila-tikanoja.fi Lisääthän mukaan myös viisinumeroisen ID-numeron, jonka löydät työpaikkailmoituksen otsikosta tai alta L&T työnhakulinkissä. Huomaathan kuitenkin, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465597
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre35747439.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki