(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen kesätyöntekijä siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Etsimme vielä KESÄTYÖNTEKIJÄÄ siivoustehtäviin Karkkilaan.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tutustu ISS Palvelutiimin tunnelmaan täältä. 


Tehtävässä vastaat teollisuuskohteen sekä asuinkiinteistöjen ylläpitosiivouksesta. Työt alkavat alkavat arkisin kello 6 ja työtunteja kertyy noin 31h tuntia viikossa. Toivomme, että voit sitoutua työskentelemään 10.7.-2.8. välisen ajan. 


Toivomme, että olet huolellinen ja sinulla on sen lisäksi hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti. Tarvitset tehtävässä ajokorttia, sillä kohteita on useita ja tehtävä vaatii liikkumista. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!