(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen kesätyöntekijä siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme vielä KESÄTYÖNTEKIJÄÄ siivoustehtäviin Hyvinkäälle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tutustu ISS Palvelutiimin tunnelmaan täältä. 


Meillä työskentelet myymälöiden, toimistojen, kauppakeskusten sekä teollisuuskohteiden ylläpitosiivouksessa tai vaihtoehtoisesti vaikka koulujen tai asuinkiinteistöjen peruspesuissa - kohteetsa riippumatta meillä on sinulle reipasta hommaa tarjolla. Kesätyöt alkavat kesäkuun alusta ja työajat määräytyvät kohteen mukaan. 


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessas aikaisemmasta työkokemuksestai ja jos sinulla on ammattipätevyyksiä entuudestaan. Tässä tehtävässä B- ajokortti on ehdoton edellytys. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!