Ajokortillinen keikkasiivooja Poriin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme nyt KEIKKASIIVOOJAA asiakaskohteisiimme PORIIN.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta eri asiakaskohteissamme. Työnkuvaasi tulee kuulumaan kohteiden ylläpitosiivousta sekä peruspesuja.Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 6 – 22 välille, mutta toivomme joustoa satunnaisiin viikonlopputöihin. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tähän tehtävään edellytämme, että sinulla olisi aikaisempaa siivoustyökokemusta. Katsomme eduksesi kokemuksen peruspesujen tekemisestä tai halukkuuden oppia tekemään niitä. Tarvitset myös hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Arvostamme vastuullista työskentelyotetta. Tehtävässä toimiminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, kilometrit korvataan. Tehtävässä on myös mahdollisuus käyttää useimmiten yrityksen autoa työkäyttöön.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 28.2.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot