(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjetelijä DB Schenkerille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018Työn kuvaus:
  DB Schenker on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut. Maakuljetusten valikoima kattaa paketti- ja kappaletavarakuljetukset sekä täys- ja osakuormakuljetukset. Lisäksi DB Schenker tarjoaa intermodaali- ja erikoiskuljetuksia sekä lämpötilahallittuja kuljetuksia.
 
Me DB Schenkerillä haluamme tarjota nykytilanteen haastavia innovatiivisia toimitusketjuratkaisuja. Olemme ylpeitä, että voimme alan maailmanlaajuisena johtajana ja 140 vuoden kokemuksella auttaa teollisuutta ja kauppaa tavaroiden kansainvälisissä kuljetuksissa..
 

Etsimme asiakkaallemme DB Schenkerille
AJOJÄRJESTELIJÄÄ
Tampereelle
Mikäli haussa monipuoliset logistiikan työtehtävät laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian!
 
Olet mahdollisesti jo kerryttänyt kokemusta logistiikan parista tai asiakaspalvelutehtävistä. Kokemus ajojärjestelijänä toimimisesta on eduksi tehtävässä menestymiseen mutta ei pakollinen. Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja olet käyttänyt toiminnanohjausjärjestelmiä. Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija, päätöksentekijä ja kykenet johdonmukaisiin ratkaisuihin paineenkin alla. Sinusta saa hyvän työkaverin porukkaan ja omaat positiivisen asenteen työntekoon. Pystyt tarvittaessa hoitamaan työsi myös englannin kielellä. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.
 
Hoidat asiakasyrityksemme ajojärjestelyä Tampereella. Työtehtävät koostuvat ajoreittien suunnittelusta, täyttöasteen tarkkailusta, ongelmatilanteiden ratkomisesta ja ennakoinnista. Työ pitää sisällään myös yhteydenpitoa asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan logistiikan ja kuljetuksen maailmaan sekä pitkäaikaisen työn. Arvostetun kuljetusyrityksen kokemuksen ja mahtavat työkaverit.
 
Mikäli tämä työ on sinun, laita hakemuksesi meille heti, kuitenkin viimeistään 20.5.2018. Lisätietoja antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0405753208.Asiakkaan tehtävänimike:  Ajojärjestelijä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Heikkilä, 0405753208


Toimipaikka:  Tampere