(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestely- ja työnjohtoharjoittelija Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Deletelle ajojärjestely- ja työnjohtoharjoittelijaa Helsingin toimipisteeseen. Tässä tehtävässä pääset nauttimaan vaihtelevista työpäivistä ja kerryttämään monipuolista kokemusta johtavassa ympäristöpalveluita tarjoavassa yrityksessä. Menestyäksesi tehtävässä, uskallat ottaa vastuuta ja sinulla on kyky hallita kokonaisuuksia. Lue lisää alta ja hae paikkaa!
KUVAUS
Ajojärjestely- ja työnjohtoharjoittelijana tehtäväsi sisältävät sekä kuljetuksiin liittyviä ajojärjestelyjä että avustavia työnjohtotehtäviä. Vastaanotat uusia keikkoja niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Tehtäväsi sisältävät myös laskutusta, työtuntien tarkastusta sekä työn ja työturvallisuuden valvontaa. Tämän työtehtävän voit sisällyttää opintoihisi harjoitteluksi ja voit aloittaa työtehtävässä opintojesi ohella ensin osa-aikaisena ja touko-kesäkuusta kokopäiväisenä. Elokuun jälkeen työt jatkuvat jälleen osa-aikaisena (noin 15h/vko) lokakuun loppuun.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä työskentelemään alan arvostetussa yrityksessä
* Monipuoliset työtehtävät
* Rennon ja nuorekkaan työyhteisön
* Joustavat työajat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Ajojärjestelyihin liittyvät tehtävät keikkojen vastaanottamisesta tuntien tarkastukseen
* Avustavat työnjohtotehtävät sisältäen esim. kenttäjohtamista ja työturvallisuuden sekä työn valvontaa
* Muut toimistotehtävät, esim. laskutusta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. logistiikka, konetekniikka tai ympäristöinsinööri)
* Sujuvat MC Office -taidot
* Sujuva Suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelusta, ruotsin kielen taidon sekä B-ajokortin.

Etsimämme henkilö on:
* Sosiaalinen
* Tarkka
* Organisointikykyinen

Muuta tietoa


* Aloitus: 1.4.2021
* Kesto: 31.10.2021 asti
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Delete Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Delete Oy on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista täyden palvelun ympäristöpalvelujen tarjoajista. Yritys tarjoaa erityisosaamista ja erikoislaitteita vaativia palveluja kahdella eri liiketoiminta-alueella: puhdistus- ja kierrätyspalveluissa.