Ajojärjestelijä
Citywork

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Etsimme asiakkaallemme ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Ajojärjestelijän saappaissa toimit kuljetusalan monipuolisissa tehtävissä. Koordinoit maantieliikenteen kuljetuksia, vastaanotat tilauksia ja kirjaat tarvittavat tiedot järjestelmään. Valitset eri kuljetuksille sopivat autot, kuljettajat ja reitit. Toimit kuljettajien esihenkilönä, suunnittelet työvuorot, tauot ja lomat, sekä avustat mahdollisissa ongelmatilanteissa. Palvelet asiakkaita ja pääset etsimään parhaita ratkaisuja eri tilanteisiin sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa.

Työssä onnistuminen edellyttää kuljetusalan osaamista. Voit olla joko kokenut ajojärjestelijä, tai esimerkiksi alasta kiinnostunut kuljettaja. Ymmärrät mittoja ja massoja, sekä tiedät kuinka lastaus- ja purkuprosessit käytännössä tapahtuvat. Asiakaspalvelu on sinulle luontaista, ja tartut rohkeasti puhelimeen selvittääksesi kuljetuksiin liittyviä asioita. Ajoittain hektinen ympäristö vaatii paineensietokykyä ja tarkkaa otetta työhön. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että venäjäksi. Muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjolla on kokoaikainen ja vakituinen arkityö mukavassa 6-7 ajojärjestelijän tiimissä, jossa autetaan toinen toista. Saat vastuuta, sekä mahdollisuuden kehittyä ja kehittää. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä joustavalla aikataululla loppuvuoden 2021 aikana, viimeistään alkuvuodesta 2022.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi suoraan järjestelmäämme palkkatoiveen kera. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 9-15 Eveliinalta numerosta 040 355 2574.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499272
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa