Ajojärjestelijä
DB Schenker Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 400. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme Lietoon ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen. Pääasiallinen työtehtäväsi on suunnitella Skandinavian liikenteen täys- ja osakuorma- sekä kappaletavaralähetyksiä. Tehtävässä olet päivittäin yhteydessä sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin kuten asiakkaisiimme, ulkomaan toimipisteisiimme, liikennöitsijöihin ja varustamoihin.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, loogista päättelykykyä ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Tunnet kuljetuskalustoa, osaat hyödyntää erilaisia IT-järjestelmiä työsi tukena ja pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on mahdollisuus tehdä kaksivuorotyötä, aamu- ja päivävuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa, mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen ja kokeneen ryhmän tueksesi.

Hae tehtävään mahdollisimman nopeasti sähköisellä lomakkeella, kuitenkin viimeistään 22.6. Aloitamme hakemusten käsittelyn ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Pajunen, Head of Road Brokerage Scandinavia puh 040 527 6078 pe 11.6. klo 12-13 ja ti 15.6. klo. 9-10.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen. Aloittavalta henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tiettyihin tehtäviin liittyen toteutamme soveltuvuusarvioinnin. Työpaikkamme on savuton.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464931
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: DB Schenker Suomi
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi