(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Ajojärjestelijä

Kaukokiito on maan johtava yksityinen kuljetusjärjestelmä ja logistiikka-alan digitalisaation edelläkävijä, joka on palvellut kasvollisesti suomalaista elinkeinoelämää lähes 70 vuotta. Olemme 2000 ammattilaisen muodostama valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa ja kehittää kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja asiakasyritystemme tarpeisiin uusinta teknologiaa hyödyntäen. Meitä ajaa eteenpäin rohkeus ja halu kehittää uutta ensiluokkainen asiakaskokemus toimintamme keskiössä. Suomalaisten perheyritysten omistamana meillä on myös kasvot, joka näkyy arjessamme mm. maanläheisenä yhdessä tekemisen meininkinä, matalana byrokratiana ja valmentavana johtamisena, joka antaa tilaa työntekijöidemme aloitteille ja yksilöllisille vahvuuksille.

Haluaisitko sinä luoda kanssamme tulevaisuuden logistiikkaratkaisuja ja tuottaa tiedosta palveluita? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä haemme kehittymishaluista ja asiakaspalveluhenkistä ajojärjestelijää Vantaan toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen.  

Vastaat mielenkiintoisessa tehtävässä yhdessä ajojärjestelytiimin kanssa pääkaupunkiseudun jakelu- ja noutoliikenteen suunnittelusta, toteutuksesta, toimivuudesta. Toimit kuljettajien lähiesimiehenä tukien heitä onnistumaan päivittäisessä työssään ja ensiluokkaisessa asiakaspalvelussa. Lisäksi suunnittelet kuljetuksia toiminnanohjausjärjestelmässämme, pidät yhteyttä yhteistyökumppaneihimme, asiakkaisiimme ja vastaat laskutustietojen oikeellisuudesta. Työ on vuorotyötä arkipäivisin.

Onnistumistasi tehtävässä tukee

 • selkäytimestä kumpuava asiakaspalveluasenne
 • monipuolinen pääkaupunkiseudun paikallistuntemus
 • hyvä paineensietokyky ja joukkuepelisilmä hektisessä työskentely-ympäristössä
 • tarkka ja itseohjautuva työskentelyote ja kyky pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti
 • aiempi (esimies)työkokemus toimialalta ja vastaavista työtehtävistä
 • kuljetuksia ja tavarankäsittelyä koskevan lainsäädännön tuntemus
 • kyky hahmottaa ja oppia nopeasti uusia IT-järjestelmiä.
 • utelias ja muutosmyönteinen asenne ja halu oppia uutta

Eduksi katsotaan Dynamics NaviTrans osaaminen ja tehtävää tukeva koulutustausta.

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pystyt kehittymään ja ottamaan vastuuta
 • rennon ja kannustavan työyhteisön, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään
 • joustavat työehdot
 • mielenkiintoisia mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseksi

esimerkiksi Kaukokiito Akatemian koulutuksissa.

Koska työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää, sinulla on käytössäsi myös kattavat työterveyspalvelut, henkilökunnan kuntosali, hierontapalvelut sekä  lounas- ja virike-etu. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Näetkö itsesi kaukokiitolaisena? Jos vastasit kyllä, haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä meille työhakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 2.3.2021 mennessä osoitteeseen: kimmo.evaluoto@kaukokiito.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja, Kimmo Eväluoto, p. 010 510 9232