Ajojärjestelijä
DB Schenker Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme Lahteen ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäisen paikallisliikenteen tehokkaan ja laadukkaan toiminnan. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua ja kuljettajien ohjausta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja liikenteenohjauksesta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, loogista päättelykykyä ja osaat ratkaista ongelmia. Tunnet kuljetuskalustoa, osaat käyttää Office-ohjelmia ja pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa, mukavat työkaverit sekä ammattitaitoisen ja kokeneen ryhmän tueksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Klemola, Head of CoDi Lahti, puh 010 520 4800.

Hae tehtävää 27.1.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Total Rewards Package, Work-life Balance, Working Internationally, Working Together

Aloittavalta henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tiettyihin tehtäviin liittyen toteutamme soveltuvuusarvioinnin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414024
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 27.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: DB Schenker Suomi
  • Sijainti: Lahti, Päijät-Häme