(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia sekä yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Asiakkaamme hakee nyt kauttamme AJOJÄRJESTELIJÄÄ Jyväskylään.
Tässä tehtävässä vastaat yrityksen ajojärjestelyistä. Hoidat asiakkaiden ja sisäisten yksiköiden kuljetustilauksia ja varmistat omalla ammattitaidollasi, että kuljetukset toteutuvat luvatun mukaisesti ja tehokkaasti, kehität ajojärjestelytoimintaa omalta osaltasi ja edistät ajojärjestelyn ja muiden toimintojen välistä yhteistyötä.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: - kokemusta ajojärjestelyistä - työtä pelkäämätöntä asennetta, hyvää paineensietokykyä ja organisointitaitoa  Tehtävän aloitus mahdollisimman pian.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.