Ajojärjestelijä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020
Etsimme asiakkaallemme Eerola-Yhtiöt Oy:lle Espooseen
AJOJÄRJESTELIJÄÄ Verraton -palvelulle
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Etsimme henkilöä jolla on logistiikka-alan kokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulta löytyy malttia ja kykyä hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti. Omaat hyvän paineensietokyvyn, hetkittäinen kiire ei tässäkään työtehtävässä ole mahdotonta. Kokemus ajojärjestelystä tai kuljetusten järjestämisestä ja laskutustyöstä katsotaan eduksesi. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla. Tunnet ja osaat myös käyttää ATK-laitteita, sekä niiden ohjelmistojen käyttö on sinulle sujuvaa.

Työtehtävät:
- ajojärjestelytehtävät
- tilausten käsittely
- laskutus
- yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin asiakkaisiin
- yhteydenpito yhteistyökumppaneihin

Työaika on pääasiassa toimistotyöaikana, mutta vaatii tarvittaessa pientä joustavuutta esim. kykyä vastaamaan puhelimeen työajan ulkopuolella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot