(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
Vitrulan Composites Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Ajojärjestelijä logistiikan tiimiin, Mikkeli

 Haemme Mikkelin tehtaan logistiikkatiimiin ajojärjestelijää kesäksi.

Opiskelet esimerkiksi AMK- insinööriksi tai olet juuri alalta valmistunut nuori.  Olet kiinnostunut toimimaan teollisuuden parissa ja haluat kokeilla kesän ajan millaista on työskennellä ajojärjestelijänä myös tulevaisuudessa.  Olet oma-aloitteinen ja sosiaalinen tiimipelaaja. Reippaan työtahdin koet mieleiseksi ja olet innokas ja nopea oppimaan uutta. Hallitset hyvin MS Office ohjelmistot ja olet muutoinkin näppärä erilaisten IT järjestelmien kanssa. Puhut sujuvasti suomen ja englanninkieltä, joita tarvitset päivittäin tässä tehtävässä.

Pääset tutustumaan tuotannon arvoketjuun ja näet kuinka tilauksesta syntyy asiakkaalle arvokas tavara lähetettäväksi. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat mm. lähetysten organisointi yhdessä myynnin ja tuotannon kanssa,  lähtevän tavaran valmistumisen seuraaminen, kuljetusten suunnittelu ja tilaaminen sekä lastausten organisointi. Logistiikan ja tuotantotalouden tuntemus edesauttaa sinua tehtävässäsi. Työskentelet toimistossa yhdessä muun tiimin kanssa.

Kesätyö sijoittuu ajalle 1.6.-31.8.2020 tai sopimuksen mukaan

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö sähköpostitse, sirpa.jokinen@ahlstrom-munksjo.com.

Haethan tehtävään 22.3.2020 mennessä laittamalla hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen susanna.kukkola(at)vitrulan.com.