(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta. Inexin uudet päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3. Henkilöstömäärä on noin 1200 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2018 oli noin 330 milj. euroa.

Haemme nyt Kuljetus -yksikkömme ajotoimistoon neljää

AJOJÄRJESTELIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluvat oman vastuualueesi osalta loppujakelu-, runko- ja suorakuljetusten ohjauksesta vastaaminen, noutokuljetusten tilaaminen, asiakas-, yhteistyökumppani-, ja kuljettajayhteyksien hoitaminen sekä erilaisten poikkeamatilanteiden selvittely. Työ on vuorotyötä sisältäen aamu-, ilta- ja yövuoroja, sisältäen myös viikonlopputyötä. Työaika on keskimäärin 37,5h/vko.

Tehtävät ovat määräaikaisia, joista yksi alkaen maaliskuusta ja muut alkaen toukokuusta, ja kaikkien tehtävien kesto on 31.8.2020 asti. Tehtävät voivat soveltua myös esim. logistiikka-alan (amk) opiskelijalle.
Työtehtävät vaativat huolellisuutta, joustavuutta, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja paineensietokykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä ryhmätyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Olet nopea omaksumaan uusia asioita, ja käytät sujuvasti tietotekniikkaa. Työssäsi voit tarvita ajoittain myös englannin kieltä. Työskentelypaikkanasi on joko Sipoon PT-logistiikkakeskus tai Keravan varasto.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja sopivasti haasteita antavan työn logistiikan parissa. Meillä työskentelevänä saat myös S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut. Muita etujamme ovat oma kuntosali ja edullinen henkilöstömyymälä. Tule mukaan energiseen ja osaavaan joukkoomme!

Täytä sähköinen hakemus 16.2. mennessä.