(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move.

Haemme ulkomaan ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä vastaat ulkomaan vienti- ja tuontiliikenteen suunnittelusta Länsi-Euroopan alueella. Teet päivittäin tiivistä yhteystyötä asiakkaiden, alihankkijoiden ja DB Schenkerin toimipisteiden yhteyshenkilöiden kanssa.

Olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja joustava tiimipelaaja, joka on tarvittaessa valmis venymään yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on aktiivinen asenne työntekoa kohtaan ja pystyt pitämään langat käsissä ja toimimaan järjestelmällisesti kovankin paineen alla. 

Tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai insinööri), aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä kuljetuskaluston tuntemus katsotaan tässä tehtävässä eduksi. Tunnet ennestään yleisimmät Microsoft Office -ohjelmat ja opit nopeasti uusien järjestelmien käytön. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan työtehtävän ammattitaitoisessa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.


Lisätietoja tehtävästä antaa Operations Manager, Harri Järviseutu, puh. 0105202238. 

Hae tehtävää 7.6.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.