(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan ja logistiikan yritykset, ravintolat sekä teollisuuden urakoitsijat.

Haemme asiakkaallemme AJOJÄRJESTELIJÄÄ.

Oy TransPeltola Ltd on vuonna 1958 perustettu kuljetusyritys Kouvolasta. Tarjoamme kuljetuspalveluita monipuolisesti: mm. konttikuljetukset, ADR-kuljetukset, bulk-logistiikka, hake- ja energiapolttoaineiden kuljetukset ja lasikuljetukset. Työllistämme n. 60 logistiikan ammattilaista. Toimisto ja huoltohallimme sijaitsevat Kuusankoskella (Teollisuuskaari 31). TransPeltola toimii läheisessä yhteistyössä Kouvola Cargo Handling Oy:n kanssa, joka tarjoaa huolintapalveluita, lastinkäsittelyä, varastointia sekä juna- ja autokuljetuksia mm. Venäjälle, IVY-maihin ja Kiinaan.

Tervetuloa mukaan logistiikan huippujengiin! Etsimme kesäksi vahvistusta ajojärjestelytiimiimme.

Ajojärjestelijän työhön kuuluvat mm. kuljetustilausten käsittely, kuljetusten suunnittelu sekä yhteydenpito asiakkaiden, kuljettajien ja huollon kanssa. Työssä hyödynnetään Panther-toiminnanohjausjärjestelmää. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta ajojärjestelijän tehtävistä, vaan halu oppia ja reipas asenne työn tekemistä kohtaan ovat tärkeitä.

Hakijalta toivomme:

- Logistiikan opintoja tai aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta.

- Kiinnostusta kuljetustekniikkaa ja tietotekniikkaa kohtaan.

- Asiakaspalvelutaitoja ja ulospäinsuuntautuneisuutta.

- Valmiutta työskennellä kiireisessä työympäristössä.

- Positiivista asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme työntekijälle:

- Pääset työskentelemään monipuolisten kuljetusten ja kuljetuskaluston parissa.

- Pääset mukaan kehittämään yrityksemme toiminnanohjausjärjestelmää (ajojärjestelyn ja ajoneuvojen välinen sähköinen viestintä).

- Saat työskennellä hyvämaineisessa kuljetusliikkeessä ja hoidat suurien teollisuusyritysten, huolintaliikkeiden ja varustamojen kuljetuksia.

Mikäli kiinnostuit ajojärjestelijän työstä, jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä palkkaamme ajojärjestelijän heti oikean henkilön löydyttyä. Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa. Työt jatkuu elo-syyskuun loppuun, mutta sinulla on myös mahdollisuus pidempään työsuhteeseen.