(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2018

Kuljetusliike Sajotrans Oy on Etelä-Suomessa toimiva luotettavasti ja monipuolisesti palveleva kuljetusliike, jonka palveluihin kuuluvat erilaiset kontti- ja perävaunukuljetukset. Hoidamme mm. ADR-kuljetuksia,  kylmäkuljetuksia sekä sideloader-kuljetuksia. Toiminnan perustana ovat vankka osaaminen ja ajanmukainen kalusto. 


Haemme nyt asiakkaallemme kokoaikaista AJOJÄRJESTELIJÄÄ Mäntsälän toimistolle


Työssäsi järjestelet ajoja 15 autolle: vastaat itsenäisesti tilausten vastaanotosta, kirjaamisesta sekä kuljetusprosessin suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Tunnet kuljettajavaatimukset sekä ajoaika- ja kuljetusmääräykset ja osaat ottaa ne ja kannattavuuden huomioon toiminnan suunnittelussa. Myös satamakäytännöt ovat sinulle tuttuja. Lisäksi toimit työnjohdollisena esimiehenä kuljettajille ja vastaat kaluston huoltojen suunnittelusta sekä tarvearvioinnista.

Työ vaatii tarkkuutta, hyviä asiakaspalvelu- ja kommunikointitaitoja sekä loogista ajattelukykyä. Langat pysyvät käsissäsi nopeatempoisessa toimintaympäristössä etkä hämmenny toistuvistakaan muutoksista. Teet työtäsi taloudellisesti ajatellen ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Osaat tarvittaessa tehdä nopeitakin päätöksiä sekä muutoksia jo valmiisiin suunnitelmiin.

Sinulla on yrittäjämäinen työskentelytapa etkä pelkää ottaa vastuuta. IT-taitosi ovat hyvät, ja olet valmis oppimaan myös uutta. Aikaisempi kokemus LogiControl-toiminnanohjausjärjestelmästä on etu. Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön, lisäksi tarvitset asiakaspalvelutilanteissa myös englannin kieltä. Koulutus logistiikka-alalta on eduksesi, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös aiemman työkokemuksesi kautta.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde solmitaan suoraan Sajotransin ja valitun henkilön välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuussa 2019.

Onko tämä sinun tuleva työpaikkasi? Lähetä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta 16.12. mennessä ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja ensimmäiset haastattelut tehtävään järjestetään jo viikkojen 50-51 aikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi