(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

TNT Express on yksi maailman suurimmista pikakuljetusyrityksistä. TNT Express toimittaa päivittäin lähes miljoona lähetystä asiakirjoista ja tavaralähetyksistä aina isoihin ja painaviin rahtilähetyksiin. Yhtiö tarjoaa auto- ja lentokuljetuspalveluita Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueilla sekä Amerikassa. 

Etsimme nyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen

AJOJÄRJESTELIJÄÄ

vakituiseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työhön valittu henkilö tulee työskentelemään asiakasyrityksemme pääkonttorin yhteydessä sijaitsevassa toimistossa yhdessä kahdesta ajojärjestelytiimistä. Ajojärjestelijän tehtäviin kuuluu kuljetustilausten vastaanotto ja käsittely, jakolähetysten seuranta, asiakaskointaktointi sekä kuljetuslähetysten laadun varmistaminen. 

Edellytämme hakijoilta kokemusta nouto- ja jakelutoiminnan ajojärjestelystä, etenkin pikarahtipuolelta, sillä tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä kuljetusalan eri vaiheista. Edellytämme työnhakijoilta yleisimpien tietojärjestelmien osaamista, sekä hyviä englannin kielen taitoja.

Haemme luonteeltaan joustavaa ja yhteistyökykyistä työntekijää, jolta löytyy hyvät tiimityöskentelytaidot ja halukkuutta työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä. Tarjoamme erittäin kattavan koulutuksen sekä mahdollisuuden työllistyä mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään.

Hakijalta odotamme:
- Kokemusta ajojärjestelystä
- Englannin kielen taitoja
- Yleisimpien IT-järjestelmien osaamista
- Ymmärrystä kuljetusalan nouto- ja jakeluprosesseista kokonaisuudessaan

Eduksi katsomme:
- Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä
- Alan koulutus

Tarjoamme:
- Vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen alan huippuyrityksessä
- Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään
- Hyvän, kiinteän kuukausipalkkauksen
- Nuorekkaan sekä positiivisen työilmapiirin
- Erinomaiset mahdollisuudet alalla etenemiseen

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior Henkilöstökonsultti
kim.oljemark@wippiiwork.com 
045-209 1055