(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle yhteistyökykyistä ja työtä pelkäämätöntä

asiakaspalvelevaa ajojärjestelijää

kodinkoneiden asennustiimiin.

Tehtävässäsi vastaat Hakosen kodinkonetoimituksen ja asennuksen päivittäisestä monikanavaisten tilausten käsittelystä, tietojärjestelmien ylläpidosta, yhteydenpidosta asiakkaisiin sekä tilausten reittisuunnittelusta.

Sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai asiakaspalvelutyöstä.  Olet työskentelytavoiltasi huolellinen ja asiakaslähtöinen ja omaat hyvät tietojärjestelmätaidot. Kommunikoit sujuvasti ja hyvällä asiakaspalveluasenteella niin suomeksi kuin englanniksi. Toimit luontevasti yhdessä asiakkaiden, muun organisaation sekä oman tiimisi kanssa. Olet parhaimmillasi muuttuvissa tilanteissa ja pystyt hallitusti mutta nopeasti ratkomaan kiireellisiäkin asioita.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi. Saat vastuutasi ja osaamistasi vastaavan ansion, ympärillesi ammattitaitoisen työyhteisön sekä kasvavan yhtiön vauhdikkaan ja rennon ilmapiirin vakavaraisessa ja arvostetussa perheyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen päällikkö Ronnie Leikas p. 044 773 7036.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@hakonen.fi, laitathan otsikoksi ajojärjestelijä. Täytämme tehtävän heti sopivan ammattilaisen löydyttyä.

Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.hakonen.fi