(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Inex Partners Oy on SOK:n tytäryhtiö ja vastaa S-ryhmän logistiikasta. Inexin uudet päivittäis- ja käyttötavaralogistiikkakeskukset sijaitsevat Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 1-3.

Haemme Kuljetuksen organisaatioon

AJOJÄRJESTELIJÖITÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Työ sijoittuu aluksi Espoon Kilon logistiikkakeskukseen, mutta työt siirtyvät Sipooseen.

Työtehtäviisi kuuluu loppujakelu-, runko-, ja suorakuljetusten ohjauksesta vastaaminen, kuljettaja- ja yhteistyökumppaneiden yhteyksien hoitaminen, reklamaatioiden käsittely sekä noutokuljetusten tilaaminen. Työ on vuorotyötä aamu- ilta- ja yövuoroissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa vähintään toisen asteen tutkintoa sekä päivittäistavarakaupan jakelun tuntemusta ja kokemusta. Tarvitset työssäsi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelytapaa sekä paineensietokykyä. Arvostamme kuljetusalan kokemusta, myymälätoimintojen tuntemusta sekä Office -ohjelmien perusteiden tuntemista.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä ison talon mahdollisuudet oman työnkuvan laajentamiseen ja osaamisen kartuttamiseen. Saat vakituisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan, jota täydentävät S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 31.5.2018 mennessä.