(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
NK-LOGISTIIKKA ROVANIEMI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018
NK-LOGISTIIKKA ROVANIEMI OY
Asiakkaamme NK-Logistiikka Oy on kaupalle sopimuskuljetuksia tuottava kuljetusliike. Yhtiössä ajetaan lämpötilasäädeltyjä, aikataulutettuja elintarvikekuljetuksia 16 ajoneuvoyhdistelmällä ja yhdellä jakeluautolla, liikevaihto on n. 4,8 milj. euroa. Henkilökuntaa yhtiöllä on n. 40 Rovaniemellä, Kempeleessä ja Jyväskylässä.
Toimenkuva
Yhtiön ajomäärien kasvaessa haemme nyt heille AJOJÄRJESTELIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen, asemapaikkana Rovaniemi.
Odotamme sinulta
Kokemus kuljetusliikkeen ajojärjestelytehtävistä sekä elintarvikekuljetuksista katsotaan eduksi, samoin tekninen tai kaupallinen koulutus. Tarvittaessa sinut koulutetaan tehtävään esim. oppisopimuksella. Työssä edellytetään paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä. Tietokoneen käyttö tulisi olla tuttua yleisimpien MS office työkalujen kanssa. Lisäksi sinulla tulee olla yhdistelmäajoneuvon kuljettamiseen oikeuttava ajokortti ja ammattipätevyys. Osallistut omalta osaltasi myös ajotehtäviin, joista kertyy työmääränä toinen puoli viikkotunneista.
Muut tiedot
Tarjolla on mukava työyhteisö, kilpailukykyinen palkka sekä mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi elintarvikekuljetuksien parissa. Lähetä hakemus viipymättä s-postitse: esa.auer@vmp.fi
Kesto
toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.