(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018
Haemme asiakkaallemme

AJOJÄRJESTELIJÄÄ

osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Ajojärjestelijän tehtävässä tuet operatiivista päivittäisprosessia järjestelemällä kuljetuskalustoa kuljetustilausten pohjalta mahdollisimman tehokkaan kaluston täyttöasteen saavuttamiseksi sekä vastaat kuljettajien ajomääräyksistä. Lisäksi tehtävässä avustat esimiehiä päivittäisten tavoitteiden saavuttamisessa, resurssien hankinnassa ja ohjauksessa. Tehtävä sisältää myös raportointi-, seuranta- ja ylläpitotehtäviä sekä suoria asiakaskontakteja päivittäisen operatiivisen suunnittelun osalta. Keskeisenä tehtäväalueena on myös yksikön työturvallisuuteen liittyvien asioiden ylläpitäminen ja varmistus.

Odotamme sinulta operatiivisen tuotantoprosessin ymmärrystä ja kokemusta kuljetustoiminnasta, ajojärjestelytyöstä sekä niihin liittyvistä tietojärjestelmistä (mm. APS, TMS, Juitsari). Lisäksi Sinulla on vahva ATK-osaaminen. Luonteeltasi olet joustava, kykenet päätöksentekoon ja omaat hyvät yhteistyö-, paineensieto- ja vuorovaikutustaidot. Hallitset myös tuotannossa käytetyt työehtosopimukset. Edellytämme tehtävään soveltuvaa logistiikka-alan koulutusta, ja/tai vahvaa kokemusta kuljetusalan tehtävistä.

Ajojärjestelijän työ on vuorotyötä, johon edellytämme sinulta valmiutta. Toivomme että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mikko Uskola (mikko.uskola@sol.fi)

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.