(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä / yhdistelmäajoneuvonkuljettaja
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018
Haemme asiakkaallemme

AJOJÄRJESTELIJÄÄ / YHDISTELMÄAJONEUVON KULJETTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat kuljetusten koordinoinnista ja toimit vastuullisessa roolissa asiakkaan sekä kuljettajien välissä. Välillä työssäsi olet myös itse kuljettajana tai hoidat pikaset kuormien lastaukset tai purkamiset kaikkien työn helpottamiseksi. Sinulta löytyy aurinkoista asennetta ja asiakaspalvelutaitoa. Kykenet tekemään päätöksiä, ja olet valmis käärimään myös omat hihasi ylös tilanteen sitä vaatiessa. Olet järjestelmällinen ja osaat huomioida päätöksissäsi useita asioita yhtäaikaisesti.

Arvostamme logistiikka-alan koulutusta, omakohtaista kokemusta kuljettajan työstä, ajojärjestelykokemusta, vahvoja asiakaspalvelu- ja esimiestaitoja sekä tietoteknistä osaamista. Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineen ja vaihtuvien tilanteiden alla.

Odotamme hakijoilta:

- CE-ajokorttia sekä ammattipätevyyttä
- hyviä sosiaalisia taitoja ja käytöstapoja
- korkeaa työmoraalia sekä kykyä arvostaa omaa työtään
- Hyvä fyysinen kunto katsotaan eduksi.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen arvostetussa kuljetusalan yrityksessä. Mikäli tunnistat itsestäsi edellä mainittuja ominaisuuksia, käy täyttämässä hakulomakkeemme osoitteessa www.go-on.fi. Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa Go On Seinäjoki. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.