Ajojärjestelijä Vantaalle
DB Schenker Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 700. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme Vantaalle ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään iltavuorossa.

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäisen kappaletavara liikenteen tehokkaan ja laadukkaan toiminnan. Tehtävä sisältää asiakaspalvelua ja kuljettajien ohjausta.

Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja liikenteenohjauksesta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietoa, loogista päättelykykyä ja osaat ratkaista ongelmia. Tunnet kuljetuskalustoa, osaat käyttää IT-järjestelmiä työsi tukena ja pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisen logistiikkayrityksen palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Savinen Head of Road Brokerage Domestic Vantaa puh. 0105205913 toimistoaikoina.


Hae tehtävää 16.12.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Täytämme tehtävän heti sopivan kandinaatin löytyessä.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen. Aloittavan henkilön tulee olla täysi-ikäinen ja henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tietyissä tehtävissä toteutamme soveltuvuusarvioinnin. Työpaikkamme on savuton.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529396
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: DB Schenker Suomi
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa