(Poistunut julkaisusta)

AJOJÄRJESTELIJÄ, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramon juuret ulottuvat 65 vuoden taakse ja on tällä hetkellä alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 320 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Cramo konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 729 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

 

Oletko konevuokrauksen ammattilainen, jolla on erinomaiset logistiset taidot, ja tuloksentekijä, jolla on intohimoa palvella asiakkaita hyvin kaikissa tilanteissa?

Haemme AJOJÄRJESTELIJÄÄ Vantaalle

TOIMENKUVASI

Ajojärjestelijän roolissa vastaat kuljetusten keskitetystä toteuttamisesta ja tuet kannattavuustavoitteiden saavuttamista optimoimalla kuljetustoimintaa. Otat vastaan asiakkaiden ja sisäisten yksiköiden kuljetustilauksia ja varmistat omalla ammattitaidollasi, että kuljetukset toteutuvat luvatun mukaisesti ja tehokkaasti. Ylläpidät ammattitaitoista ja kilpailukykyistä kuljetusyhteistyökumppaniverkostoa, joiden kanssa etsit jatkuvasti parempia ja laadukkaampia tapoja toimia. Vastuualueellesi kuuluvat muun muassa

-  tilattujen kuljetusten toteuttaminen asiakastarpeiden ja Cramon asiakaslupauksen mukaisesti
-  kuljetustoiminnan optimointi (kuljetustehokkuus) mm. kilpailuttamalla, yhdistelemällä ja muuttelemalla kuljetustilauksia ja -reittejä
-  yhteistyökumppaniverkoston laatuvaatimusten määrittely, seuranta ja kehittäminen
-  yhteistyökumppaniverkoston muodostaminen yhdessä alueiden ja hankinnan kanssa
-  keskitetyn ajojärjestelyn edellyttämien toimintatapojen ja järjestelmien kouluttaminen henkilöstölle sekä yhteistyökumppaneille
-  ajojärjestelytoiminnan ja -järjestelmien jatkuva kehittäminen
-  ajojärjestelyn ja muiden toimintojen välinen yhteistyö

Toimit osana ajojärjestelijöistä ja tuotekoordinaattoreista koostuvaa tiimiä ja pystyt tarvittaessa toimimaan molemmissa rooleissa.

Toimintaa arvioimalla tunnistat jatkuvasti kehityskohteita, joiden avulla voimme parantaa liiketoiminnan kannattavuutta kuljetusoptimoinnin kautta. Tartut kehityskohteisiin innolla ja viet ne määrätietoisesti maaliin ja tuloksiksi. Toisaalta et vierasta päivittäisten rutiinien ylläpitoa ja varmistat, että rutiinit toimivat tehokkaasti ja niitä kehitetään jatkuvasti. Yhteistyö alueiden myynnin ja toimipisteiden sekä muiden sidosryhmien kanssa sujuu sinulta mallikkaasti.

Ajojärjestelijän tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen avainroolin Cramon toiminnan ytimessä ja matkalla kohti menestystä. Tarjoamme vastuullisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan Cramon toimintaan laajasti.

Tehtävän sijaintipaikka on pääkaupunkiseutu.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Jos olet tavoitteellinen tuloksentekijä, jolla on näkemystä kalustovuokrausalan logistiikasta ja riittävä osaaminen kalustosta, voit olla etsimämme henkilö. Osaat analysoida ja hyödyntää taloudellisia ja muita tunnuslukuja sekä johtaa niistä tarvittavat toimenpiteet. Kykenet toimimaan jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja palvelemaan asiakkaita kaikissa tilanteissa. Odotamme innostunutta, positiivista ja esimerkillistä asennetta, kuljetus- ja vuokrakalustotuntemusta, asiakaslähtöisyyttä, kehityshakuisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Toimit osin kansainvälisessä ympäristössä, joten englannin kielen taito katsotaan eduksi. Aiempi kokemus ajojärjestelytehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan toki eduksi, samoin kuin tehtävään soveltuva koulutus ja yritystuntemus.

CRAMO TARJOAA SINULLE

-  mielenkiintoisen työtehtävän liiketoiminnan ytimessä
-  vastuuta ja valtuuksia vaikuttaa omaan ja Cramon tulevaisuuteen sekä vahvan tuen

WE ARE SHAPERS

Olemme mielenkiintoisella matkalla viemässä toimialaamme eteenpäin. Päästäksemme seuraavalle tasolle tarvitsemme yritykseemme henkilöitä, jotka ovat valmiita tekemään kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme mainion päivän työmaalla. Kehittääksemme yritystämme ja toimialaamme haluamme löytää joukkoomme motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia, jotka haluavat kehittää myös omaa osaamistaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tarve on kiireellinen ja olemme valmiita tekemään päätöksiä nopealla aikataululla. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Manpower toimii työsuhteessa työnantajana. Lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi). 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys