(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä, Turku
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Etsimme Turkuun ajojärjestelijää noin kuuden kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.8.2019. Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäisen jakelu- ja runkoliikenteen tehokkaan ja laadukkaan toiminnan. Tehtävä sisältää myös asiakaspalvelua sekä kuljettajien ja terminaalityötekijöiden ohjausta. Työ on vuorotyötä.

Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä sekä liikenteenohjauksesta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietoa, loogista päättelykykyä sekä kykyä ratkaista eteen tulevia haasteita. Kuljetuskalusto on sinulle tuttua, osaat käyttää Office-ohjelmia ja pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisen logistiikkayrityksen palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of CoDi, Turku, Jussi Kiviluoto puh. 010 5206350 klo 9-16.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake viimeistään 28.2.2019.