(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä Tampereelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme AJOJÄRJESTELIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle

Tehtävässä hoidat asiakasyrityksemme ajojärjestelyä Tampereella. Työtehtävät koostuvat
ajoreittien suunnittelusta, täyttöasteen tarkkailusta, ongelmatilanteiden ratkomisesta ja ennakoinnista. Työ pitää sisällään myös yhteydenpitoa asiakkaisiin ja sidosryhmiin. Työ on vuorotyötä.

Olet mahdollisesti jo kerryttänyt kokemusta logistiikan parista tai asiakaspalvelutehtävistä. Kokemus ajojärjestelijänä toimimisesta on eduksi tehtävässä menestymiseen, mutta ei pakollinen. Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja olet käyttänyt toiminnanohjausjärjestelmiä. Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija, päätöksentekijä ja kykenet johdonmukaisiin ratkaisuihin paineenkin alla. Sinusta saa hyvän työkaverin porukkaan ja omaat positiivisen asenteen työntekoon. Pystyt tarvittaessa hoitamaan työsi myös englannin kielellä. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan logistiikan ja kuljetuksen maailmaan. Arvostetun kuljetusyrityksen kokemuksen ja mahtavat työkaverit.

Mikäli tämä työ on sinun, laita hakemuksesi meille heti, kuitenkin viimeistään 28.1.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Sanna Heikkilä puh: 0405753208.