(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä Tampereelle
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme nyt ajojärjestelijää Tampereen runkoliikenteeseen. Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäisen runkoliikenteen tehokkaan ja laadukkaan toiminnan. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua ja kuljettajien ohjausta. Työ on vuorotyötä.

Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja liikenteenohjauksesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietoa, loogista päättelykykyä ja osaat ratkaista ongelmia. Tunnet kuljetuskalustoa, osaat käyttää Office-ohjelmia ja pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisen logistiikkayrityksen palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä Jani-Petteri Halme, Head of Road Brokerage Tampere, puh 0105203920, ma 18.11. klo 14-16. Hae tehtävää 22.11.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen.