(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä Schenkerille Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018Työn kuvaus:
 
DB Schenker on Suomen johtavia kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tarjoajia, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut. Maakuljetusten valikoima kattaa paketti- ja kappaletavarakuljetukset sekä täys- ja osakuormakuljetukset. Lisäksi DB Schenker tarjoaa intermodaali- ja erikoiskuljetuksia sekä lämpötilahallittuja kuljetuksia.
Me DB Schenkerillä haluamme tarjota nykytilanteen haastavia innovatiivisia toimitusketjuratkaisuja. Olemme ylpeitä, että voimme alan maailmanlaajuisena johtajana ja 140 vuoden kokemuksella auttaa teollisuutta ja kauppaa tavaroiden kansainvälisissä kuljetuksissa.

 

Etsimme asiakkaallemme DB Schenkerille 

AJOJÄRJESTELIJÄÄ 

Tampereelle.

Mikäli näet itsesi toimimassa monipuolisten logistiikan työtehtävien parissa, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian!
Olet mahdollisesti jo kerryttänyt kokemusta logistiikan parista tai asiakaspalvelutehtävistä. Kokemus ajojärjestelijänä toimimisesta on eduksi tehtävässä menestymiseen mutta ei pakollinen. Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja olet käyttänyt toiminnanohjausjärjestelmiä. Olet luonteeltasi ongelmanratkaisija, päätöksentekijä ja kykenet johdonmukaisiin ratkaisuihin paineenkin alla. Sinusta saa hyvän työkaverin porukkaan ja omaat positiivisen asenteen työntekoon. Pystyt tarvittaessa hoitamaan työsi myös englannin kielellä. Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.
Hoidat asiakasyrityksemme ajojärjestelyä Tampereella. Työtehtävät koostuvat ajoreittien suunnittelusta, täyttöasteen tarkkailusta, ongelmatilanteiden ratkomisesta ja ennakoinnista. Työ pitää sisällään myös yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä sidosryhmiin. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan logistiikan ja kuljetuksen maailmaan. Arvostetun kuljetusyrityksen kokemuksen ja mahtavat työkaverit.
Mikäli tämä työ on sinun, laita hakemuksesi meille heti, kuitenkin viimeistään 21.8.2018 osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh, 050 386 9841Asiakkaan tehtävänimike:  Ajojärjestelijä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere