(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä ryhmäkuljetuksiin
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme nyt osaavaa ajojärjestelijää puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Ajojärjestelijän tehtäviin kuuluu erityisryhmien, kuten koululaisten, kehitysvammaisten ja ikäihmisten ryhmäkuljetusten reittisuunnittelu ja ylläpito. Kuljetusten organisoinnissa on kyettävä hallitsemaan muuttuvia tilanteita ja laajoja kuljetuskokonaisuuksia kustannustehokkaasti ja ratkaisukeskeisesti. Työssä on tyypillistä, että työkuormitus vaihtelee tilanteesta ja ajankohdasta riippuen, joten tehtävässä vaaditaan joustavuutta. Työ sisältää lisäksi tiivistä kommunikointia eri sidosryhmien kanssa.

Tehtävän alussa työsi painottuu erityisryhmiemme asiakaspalveluun, mutta pääset myös käsiksi reittisuunnitteluihin ilmojen (toivottavasti) lämmetessä. Työ on määräaikaisuus, jonka jatkoa voidaan tarkastella tilanteen mukaan uudestaan syksyllä. Työssä noudatetaan toimistotyöaikoja.

Etsimämme henkilö

Asiakaspalvelu on sinulle sydämenasia ja tässä tehtävässä maltti on valttia, niin asiakkaita palvellessa kuin reittejä suunnitellessa. Hyvät viestintätaidot ja paineensietokyky ovat menestyksen avaimia.

Voit olla parhaillaan suorittamassa, tai opiskelemassa kolmannen asteen opintoja, mutta tehtävään soveltuvalla voi hyvin olla myös kokemuspohjaista taustaa. Ennen kaikkea arvostammekin henkilökuljetusten organisointi- ja suunnittelukokemusta.

Tampereen aluetuntemus on sinulla hallussa ja tiedät, missä sijaitsevat niin Pyynikin näkötorni, Takahuhdin ala-aste kuin Koukkuniemen vanhainkotikin. Hyvät ICT taidot, sekä uusien järjestelmien vikkelä omaksuminen ovat eduksi ja mikäli satut jo valmiiksi olemaan ystävällisissä väleissä MobiRouterin ja Movitin kanssa, se olisi hienoa!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme.

Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 23.2.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja aloitus työssä olisi jo maaliskuussa.

Lisätietoja antaa Kuljetuspäällikkömme Ellinoora Tuusa numerosta 040 519 3560. Parhaiten tavoitat hänet 5.2. klo. 15-16:00, 13.2. klo. 15-16:00 ja 21.2. klo. 14-15:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.