(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä - Riihimäki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019
Riihimäkeläinen Lasiliiri Oy on lasin jatkojalostukseen erikoistunut perheyritys, jonka osaamista ovat energiatehokkaat lasiratkaisut. Lasiliirin tuotteita ovat eristyslasit, karkaistut lasit, laminoidut lasit ja palonsuojalasit. Lasiliirin tuotteet tunnetaan Arctic Glass® -tuotemerkistä. Etsimme asiakasyrityksellemme Lasiliiri Oy:lle ajojärjestelijää puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuuden jälkeen työntekijällä on hyvä mahdollisuus rekrytoitua yritykseen. Työ alkaa tammikuussa 2020.

Tehtäviisi kuuluvat

Ajojärjestelijänä työtehtäviisi kuuluvat kuljetusten suunnittelu, kuljetusten käytännön järjestelyt kuten aikatauluista huolehtiminen sekä rahtikirjojen ja lähetteiden käsittely. Pidät tiiviisti yhteyttä sekä asiakkaisiin että kuljetusyhtiöihin. Tarvittaessa olet apuna myös pakkaus- ja lastaustehtävissä. Työ on päivätyötä ja ajoittuu klo 6-16 välille.

Toivomme sinulta

Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä paineensietokykyä. Arvostamme järjestelmällistä ja vastuullista työotetta. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Eduksesi luetaan myös, jos sinulla on kokemusta tai koulutusta tuotannon ja/tai logistiikka alan tehtävistä. 

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkan ja kunnollisen perehdytyksen tehtävään.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, voit olla yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsulttiin Hannele Hiltuseen, puh. 050 4356 653 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi