(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä, (Porvoo)
Eilola Logistics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Hakuaika 21.01.2020 – 04.02.2020

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiauton toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tavoitteemme on, että liikenteessä näkyy puhdas ja näyttävä laitteemme. Työmaalla kalustostamme laskeutuu siististi yrityksen työvaatteisiin pukeutunut ammattilainen. Lähtiessä jää tyytyväinen asiakas. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Etsimme nyt myynti- ja asiakaspalveluhenkistä nosturiautojen AJOJÄRJESTELIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Työhön kuuluvat teollisuuden ja rakentamisen ajojärjestelyt Uudenmaan alueella ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-16.00 välillä. Työpaikkasi sijaitsee toimipisteessämme Kulloossa.

Tehtävä edellyttää:
• kokemusta asennusnosturipalveluista
• työkokemusta vastaavista töistä noin 5 vuotta
• hyvää paikallistuntemusta
• hyviä IT-taitoja (Word, Excel)
• suomen ja englannin kielen taitoa

Onnistut tehtävässä, jos haluat itsekin ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä. Olet aidosti kiinnostunut toimialastamme ja sinulla on sopivasti joustavuutta ja paineensietokykyä. Pystyt mukautumaan vaihteleviin tilanteisiin ja haluat oppia jatkuvasti uutta. Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen nosturiautonkuljettajana toimimisesta, mutta se ei ole työn kannalta välttämätöntä.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään maaliskuussa 2020. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 4.2.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Esa Riikonen p. 050 411 0372.