(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä pääkaupunkiseudulle
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Tehtävässäsi toteutat päivittäin kansainvälisen liikenteen irtoperäajojärjestelyn tehokasta ja laadukasta toimintaa. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua ja kuljettajien ohjausta. Työ on vuorotyötä.

Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja liikenteenohjauksesta. Kokemus ulkomaanliikenteen parista katsotaan eduksi.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietoa, loogista päättelykykyä ja ongelmanratkaisukykyä. Lisäksi tunnet kuljetuskalustoa, osaat käyttää Office-ohjelmia ja pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisen logistiikkayrityksen palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Road Brokerage Domestic Helsinki, Toni Savinen, puh. 0105205913 pe 24.1. klo 11.00-15.00 ja Traffic Manager Juhana Mustakallio puh. 0105202131 ti 28.1. klo 9.00-12.00.

Hae tehtävää 30.1.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen.