(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä pääkaupunkiseudulle
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019
DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme nyt ajojärjestelijää Lappeenrannan terminaaliin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäisen nouto- ja jakeluliikenteen tehokkaan ja laadukkaan toiminnan sekä varmistat kappaletavararunkojen täyttöasteen ja aikataulun. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua ja kuljettajien ohjausta. Työ on vuorotyötä.

Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja liikenteenohjauksesta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, loogista päättelykykyä ja kykyä ratkaista haasteita jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä. Tunnet kuljetuskalustoa ja osaat käyttää sujuvasti Office-ohjelmia.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisen logistiikkayrityksen palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of CoDi and Terminal Kouvola and Lappeenranta, Janne Kultanen, puh 0105202983 31.10. klo 14-15.

Hae tehtävää 3.11.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Total Rewards Package FI, Work-life Balance FI, Working Internationally FI, Working Together FI

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen.