(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä pääkaupunkiseudulle
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä – Here to move.

Haemme nyt ajojärjestelijää pääkaupunkiseudun jakeluliikenteeseen. Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäisen jakeluliikenteen tehokkaan ja laadukkaan toiminnan. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua ja kuljettajien ohjausta. Työ on vuorotyötä.

Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja liikenteenohjauksesta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietoa, loogista päättelykykyä ja kykyä ratkaista haasteita. Tunnet kuljetuskalustoa, osaat käyttää Office-ohjelmia ja pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisen logistiikkayrityksen palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Collection and Distribution Helsinki, Juha Tuominen, puh 010520 2484 4.10. klo 11-12 ja 11.10. klo 11-12.

Hae tehtävää 15.10.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.