(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä (Lempäälä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

oimeksiantajamme on hyvämaineinen ja luotettava kuljetusalan yritys Lempäälästä. Etsimme nyt heille motivoitunutta ja oppimishaluista ajojärjestelijää monipuolisiin tehtäviin. Työtä voisi luonnehtia niin ikään käytännön työhön osallistuvana esimiestehtävänä. Työ on pitkäaikainen.

Työ sisältää esimerkiksi ajojärjestelyä, tilausten vastaanottoa ja yleisten asiakaskontaktien hoitoa, tuotannonojausjärjestelmän käyttöönotto ja kehitys, sekä uusien työntekijöiden opastus työhön. Lisäksi työssä täytyy olla valmius myös puhelinpäivystyksiin ja tarvittaessa satunnaisiin ajokeikkoihin sekä pienimuotoiseen keräilyyn.

Ensisijaisesti etsimme motivoitunutta ja alasta kiinnostunutta tekijää, jolla on halu kehittyä yrityksen kanssa. Työssä menestyminen vaatii kuljetus- ja logistiikka-alan perusperiaatteiden tuntemuksen ja muutaman vuoden kokemus kuljetustyöstä on eduksi. Työhön saa kattavan koulutuksen ja perehdytyksen, eikä vaadi välttämättä aiempaa kokemusta esimiestehtävistä. Voimassa oleva ammattipätevyys ja C-luokan ajokortti ovat myös avuksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroissa, mutta tehtävä vaatii myös valmiuden satunnaisiin yövuoroihin. Palkkauksessa on käytössä motivoiva bonusjärjestelmä. Työssä aloitetaan heti sopivan tekijän löydyttyä neljän kuukauden määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajayrityksen omille kirjoille.

Oletko kiinnostunut kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastaan uusia haasteita? Saatat olla etsimämme henkilö, joten täytä hakemus välittömästi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja yrityksestä ja avoimesta paikasta rekrytointikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509. Soitot 9.00-16.00.