(Poistunut julkaisusta)

Ajojärjestelijä Lahteen
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019
DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme nyt ajojärjestelijää Lahden jakeluliikenteeseen. Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäisen jakeluliikenteen tehokkaan ja laadukkaan toiminnan. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua ja kuljettajien ohjausta. Työ on vuorotyötä.

Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja liikenteenohjauksesta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietoa, loogista päättelykykyä ja osaat ratkaista ongelmia. Tunnet kuljetuskalustoa, osaat käyttää Office-ohjelmia ja pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisen logistiikkayrityksen palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä Kimmo Klemola, Head of CoDi Lahti puh. 0105204800 14.11. klo 9-11. Hae tehtävää 20.11. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen.